fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Careta Teatre celebra la Festa del Terror per a infants i adults -Cultura- 30/10/2014

El grup local de teatre de La Careta ha preparat diverses activitats per fer passar a grans i petits una estona de terror, coincidint amb la celebració de Tots Sants. Divendres, 31 d'octubre, La Careta Teatre celebrarà la Festa del Terror Infantil, per a infants fins a 11 anys. El Centre Cultural serà l'escenari de dos espectacles. D'una banda, un passatge del terror per als més atrevits, i d'altra banda, un espectacle de llum negra. Es realitzarà de 17.30 a 20. 30 hores (amb descans dels actors i actrius cada 45 min.). A més, hi haurà paradetes i espectacles al Pati del Centre Cultural.

La Careta Teatre celebra la Festa del Terror per a infants i adults -Imatge 1-La Careta Teatre celebra la Festa del Terror per a infants i adults -Imatge 2-La Careta Teatre celebra la Festa del Terror per a infants i adults -Imatge 3-

Dissabte, 8 de novembre, La Careta Teatre celebrarà la Festa del Terror dels Adults, tota el títol 'El Juguetero'. El Centre Cultural es convertirà en una antiga botiga de joguines, on el seu propietari va desaparèixer per raons desconegudes... De 17 a 20.30 hores es podrà gaudir del Passatge del Terror i a les 20.45 h., al pati del Centre Cultural, començarà l'espectacle 'Freak Show: Circo Oscuro'. També hi haurà paradetes i altres espectacles durant tota la tarda al pati del Centre Cultural. Totes les activitats són gratuïtes, amb excepció del passatge del terror 'El Juguetero', on cal fer una aportació de 2 euros per persona.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal