fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
S'inicien les obres per construir una rotonda a l'enllaç de la C-58 -Urbanisme- 27/10/2014

Aquesta setmana s'iniciaran les obres de construcció d'una rotonda a la intersecció a la carretera BV-1411 amb el vial de connexió a l'autopista C-58. La durada prevista de les obres serà d'uns sis mesos i estaran a càrrec de la Diputació de Barcelona, amb un cost aproximat d'uns 495.000 euros.

S'inicien les obres per construir una rotonda a l'enllaç de la C-58  -Imatge 1-S'inicien les obres per construir una rotonda a l'enllaç de la C-58  -Imatge 2-
La rotonda tindrà un diàmetre exterior de 40 metres, que permetrà la circulació de vehicles de grans dimensions i articulats. Es construiran dos carrils en cada entrada a la connexió per tal d'afavorir el moviment de vehicles i reduir els temps d'espera dels conductors, així com una vorera per a vianants de 2,5 metres d'amplada, que s'ubicarà al costat nord de la rotonda.

Les afeccions al trànsit consisteixen en el tall de la carretera BV-1411 a la intersecció amb el ramal de la C-58, a l'alçada del PQ PK 2+240, en ambdós sentits de circulació, amb desviaments alternatius de trànsit senyalitzats. Es mantindrà la circulació a la intersecció en els moviments d'incorporació des del ramal de la C-58 a la BV-1411 en direcció Montcada i Reixac i en la incorporació des de la BV-1411 venint de Ripollet al ramal de la C-58.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal