fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Alfons López Tena (SI) qualifica el 9N de "xocolatada" -Política- 16/10/2014

El president del Consell Nacional de Solidaritat per la Independència de Catalunya, Alfons López Tena, fa oferir el passat dimecres, 15 d'octubre, al Centre Cultural, una xerrada sobre la situació política catalana. El polític va qualificar la darrera proposta del president Mas sobre el 9N de "xocolatada" i els darrers temps com a "fracàs total, 11 anys perduts, primer l'Estatut, després el pacte fiscal i ara la consulta".

Alfons López Tena (SI) qualifica el 9N de "xocolatada" -Imatge 1-Alfons López Tena (SI) qualifica el 9N de "xocolatada" -Imatge 2-Alfons López Tena (SI) qualifica el 9N de "xocolatada" -Imatge 3-

Segons López Tena, "no havia un veritable interès de convocar el referèndum" i va ironitzar "ja poden fer megafotos, megamanis i megaenquestes. Sortirem al Llibre Guiness però no serem un Estat independent". I va afegir, "ara vindran les ganivetades buscant culpables", perquè "el vot cada vegada està més polaritzat entre els que volen la independència i els que no".

Foto: El president del Consell Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, acompanyat del coordinador de SI de Ripollet, Miquel Pérez.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal