fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 15 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ripollet lliura al president de la Generalitat la moció en suport de la consulta -Política- 08/10/2014

Més de 800 alcaldes i regidors van lliurar el passat dissabte, 4 d'octubre, al president de la Generalitat, Artur Mas, les mocions aprovades a 920 ajuntaments, diputacions i consells comarcals en suport de la consulta. El regidor Joan Fandos va ser l'encarregat de lliurar la moció aprovada al Ple Municipal de Ripollet el passat 25 de setembre.

Ripollet lliura al president de la Generalitat la moció en suport de la consulta -Imatge 1-Ripollet lliura al president de la Generalitat la moció en suport de la consulta -Imatge 2-

Mas va rebre els acords a favor del dret a decidir de mans dels representants de les set vegueries catalanes al Pati dels Carruatges del Palau de la Generalitat, ple de gom a gom. L'acte va comptar amb els parlaments dels presidents de les dues entitats impulsores de la moció, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI); així com de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i el president de la Generalitat, Artur Mas. En acabar, els alcaldes van aixecar simbòlicament les seves vares. L'acte va cloure amb el cant dels Segadors, interpretat per la Coral Sant Cugat.

Foto 1: ACN.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal