fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
FM'14: La Biblioteca reobre les seves portes per Festa Major -Cultura- 29/08/2014

Tot i que fins al 2 de setembre el servei de la Biblioteca Municipal no tornarà a la normalitat, el Patronat Municipal de Cultura no ha volgut perdre l'oportunitat de presentar l'equipament als ciutadans per Festa Major. Així, el divendres, 29 d'agost, al Pati de l'Olivera de la Biblioteca es realitzarà la tradicional sessió de contes per adults.

FM'14: La Biblioteca reobre les seves portes per Festa Major -Imatge 1-FM'14: La Biblioteca reobre les seves portes per Festa Major -Imatge 2-
El dit a la llaga
A partir de les 21 hores, l'actriu i narradora Jordina Biosca oferirà un espectacle interactiu per a públic adult, sota el títol El dit a la llaga. Es tracta d'històries d'aquelles que parlen del govern, de la sogra i de l'amant del pare... De vaques sagrades i d'aristòcrates comunistes, de generals molt monos i de vells amb escopetes a l'espatlla... Històries per riure i per mossegar-se els llavis. Riure per desdramatitzar i viure les angoixes de la societat amb una mica més d'alegria.

Portes obertes
Dissabte, 30 agost, aquells que vulguin podran accedir a les instal·lacions remodelades de la Biblioteca Municipal, durant la jornada de portes obertes que es realitzarà de 10 a 13 hores. Des del mes de juny, s'han realitzat obres de manteniment i actualització de l'equipament, per tal d'optimitzar la seva funcionalitat. Els treballs, amb un cost d'uns 300.000 euros, han estat finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Contes i titelles
Dissabte, a les 11, el Pati de l'Olivera acollirà una sessió de contes per a infants de 0 a 6 anys. Sota el títol Històries principesques, Sandra Rossi explicarà contes de prínceps, princeses, reis, reines i cavallers. Però, cal saber que cada personatge amaga algun secret sota la corona, el bigoti o el barret. A les 18 hores, també al Pati de l'Olivera, la Cia. Anna Roca oferirà l'espectacle de titelles La granja més petita del món, on una masovera explica les històries dels animals de la seva granja. Un espectacle proper, on l'Anna està acompanyada per Marta Rius, que canta les seves cançons en directe.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal