fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Torna el Concurs de Curtmetratges Exprés a Ripollet -Joventut- 18/07/2014

Després de tres dies de projeccions del 16è certamen de curtmetratges de Ripollet, la Regidoria de Joventut i Ciutadania presenta el 6è Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet. Les persones que vulguin participar hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 19 de juliol al Centre Cultural de Ripollet (Rambla de sant Jordi, 2-4), per realitzar la inscripció.

Torna el Concurs de Curtmetratges Exprés a Ripollet  -Imatge 1-Torna el Concurs de Curtmetratges Exprés a Ripollet  -Imatge 2-Torna el Concurs de Curtmetratges Exprés a Ripollet  -Imatge 3-

L'organització farà públics i per sorteig, davant dels participants, els elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge: un objecte, una temàtica i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet.

Les obres s'hauran d'entregar a l'organització abans de les 19 hores del mateix dia 19 de juliol al Centre Cultural de Ripollet i hauran de poder ser reproduïbles amb el suport VLC.

Posteriorment, a partir de les 22 hores, el pati del Casal de Joves de Ripollet acollirà el visionat dels finalistes del Certamen de curtmetratges i de tots els curts exprés participants. Tot seguit, es farà públic el veredicte del concurs i del certamen i l'entrega de premis del concurs que, en el cas dels curts exprés, consisteix en 300 euros i trofeu acreditatiu.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal