fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Junta de Govern Local
L'Àrea Metropolitana finança millores al municipi -Junta de Govern Local- 19/07/2014

Durant la sessió de la JGL del 26 de maig, es va donar llum verd a unes subvencions al Casal d'Avis de Ripollet per 11.866 euros, a l'Esplai La Gresca de 30.000 euros, a l'Associació de Persones amb Discapacitats de Ripollet, de 2.100 euros i a l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja per un import de 7.522 euros.

L'Àrea Metropolitana finança millores al municipi -Imatge 1-

El dia 2 de juny, es va aprovar el Conveni marc entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament, per al desenvolupament de programes i actuacions d'acolliment lingüístic i un altre de col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació per al Servei de Mediació Ciutadana.

En aquesta mateixa sessió es va donar llum verd a una sèrie de subvencions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona per realitzar una sèrie d'obres al Poliesportiu Municipal i per a l'estalvi energètic al Pavelló Municipal Joan Creus i de l'Àrea amb el Patronat d'Ocupació, per a realitzar millores a la resta del municipi, aquest darrer per un import d'1.104.867,44 euros. Finalment, el passat 16 de juny es va acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona per al finançament de part de les despeses de funcionament de les escoles bressol municipals (12.755 euros), i el Programa tallers 14-16. Tallers d'aprenentatge professional (TAP) (12.350 euros).

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal