fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 11 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC a Ripollet presenta nova executiva i demana accions contra la homofòbia -Política- 01/07/2014

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya ha donat a conèixer, a través d'un comunicat, la nova executiva a Ripollet, escollida a finals de juny en una assemblea oberta a la militància del partit. Així, la presidència va recaure en Albert Fonollet mentre que Lurdes Serra serà secretària d'organització, Maria Isabel Magdaleno, secretària de finances, Jordi Soldevila responsable d'imatge, comunicació i xarxes socials i Anna Montero, secretaria d'Igualtat.

ERC a Ripollet presenta nova executiva i demana accions contra la homofòbia -Imatge 1-
Els objectius d'aquesta nova organització seran refermar el compromís amb la consulta del novembre i consolidar una majoría pel sí-sí. En l'àmbit local, volen seguir treballant de cara a les eleccions municipals de 2015 per tal de fer de Ripollet una vila més justa.

Lluita contra la homofòbia
D'altra banda, ERC Ripollet també ha enviat un comunicat on reafirma el seu compromís amb la lluita contra la homofòbia i on demanen una legislació que penalitzi les accions violentes contra aquest col·lectiu i protegeixi a les persones que la pateixen.

En l'àmbit local, han demanat a l'Ajuntament que col·loqui la bandera dels sis colors al balcó, perquè consideren que s'han de realitzar totes les mesures que siguin necessàries per fomentar l'acceptació de la condició LGTB. Afirmen, també, que aquesta no és una qüestió política, sinó de dignitat humana.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal