fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Aprovada la moció del CpR sobre l'escola en català i convocatòria d'assemblea sobre l'Ecoparc -Política- 28/06/2014

El Ple del passat 26 de juny aprovava, amb els vots a favor de tots els grups, excepte del PP, una moció del COP-CpR en defensa de l'escola pública i en català. En una nota de premsa, la la regidora del Compromís, Pilar Castillejo afirma que "l'espanyolisme ha fixat els seus objectius: els mitjans en català i l'escola en català, des del moment que la FAES els va assenyalar com a pilars del creixement del sobiranisme. Això confereix a l'atac i a la resposta a l'atac un caràcter polític que ningú no hauria de menystenir."

Aprovada la moció del CpR sobre l'escola en català i convocatòria d'assemblea sobre l'Ecoparc -Imatge 1-

Per aquest motiu, la moció del COP-CpR demanava instar als presidents de les comunitats de València, Aragó i les Illes Balears a mantenir o incloure el català a les seves línies educatives. També instava al Govern de la Generalitat de Catalunya a què "mitjançant normes legals" asseguri el model lingüístic, l'oferta pública suficient i defensi "l'escola que treballa per l'equitat, oposada a les proves externes que segreguen l'alumnat i justifiquen els rànquings de centres i docents". Finalment, per a Castillejo, "l'escola és una peça clau, determinant, del futur de qualsevol país. Per això defensar el sistema escolar públic i de qualitat en la nostra llengua no és només tasca de pares i professors. La responsabilitat és del conjunt de la societat".

Assemblea Oberta
D'altra banda, el proper dimecres, 2 de juliol, el CpR ha convocat una assemblea oberta al Centre Cultural per tractar sobre l'Ecoparc-2. El CpR acusa al govern de "no haver donat tota la informació sobre aquesta ssumpte" i demana que es faci un tancament preventiu de la planta. La trobada serà a les 19.30 hores.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal