fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 7 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
L'Esplai L'Estel vol potenciar la participació local a la Baixada de Carretons -Joventut- 09/06/2014

La Comissió de la Baixada de Carretons de la vila de Ripollet, que forma part del Centre d'Esplai l'Estel, fa un temps que treballa per organitzar la 8a edició d'aquesta cursa, que se celebrarà el dissabte 30 d'agost, durant la Festa Major de la vila. Enguany la comissió ha volgut donar un toc local a la baixada, impulsant la participació dels ripolletencs. L'objectiu de la campanya és augmentar el nombre d'equips locals, fomentant així la participació, la implicació i, el que creu molt important, fer poble.

L'Esplai L'Estel vol potenciar la participació local a la Baixada de Carretons -Imatge 1-

La intenció és que la gent s'engresqui i munti el seu propi carretó per tal de poder participar a la competició. De fet, enguany la Comissió de Carretons ha introduït un nou premi de categoria local, dotat econòmicament amb 100 euros. També s'està treballant per oferir als participants locals diferents avantatges i facilitats per poder construir el seu carretó. L'organització demana que tots els interessats en participar es posin en contacte amb la comissió a través de les xarxes socials, la seva pàgina web www.baixadadecarretons.com o a través del seu facebook.

Programa
Pel que fa a les activitats, l'esplai vol consolidar les iniciades l'any passat com ara la botifarra, l'exhibició de cotxes clàssics i la tradicional baixada, que serà retransmesa per Ripollet Ràdio. Una de les novetats és que, entre baixada i baixada, hi haurà la participació, fora de concurs, d'uns cotxes sense motor.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal