fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Junta de Govern Local
Juntes de Govern Local
Més de mig milió d'euros a parcs i jardins
-Junta de Govern Local- 08/06/2014

L'Ajuntament de Ripollet va acordar en Junta de Govern Local, celebrada el passat 5 maig, destinar els 552.728,40 euros de 2014 del Programa d'Actuacions Municipals de Millora Urbana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona 2012-2015 a despesa del contracte de manteniment i conservació dels parcs i jardins municipals. En aquesta sessió, també es va aprovar definitivament el projecte d'obres de millora de la intersecció de la carretera BV-1411 amb el vial de connexió a l'autopista C-58.

Juntes de Govern Local<br>Més de mig milió d'euros a parcs i jardins -Imatge 1-
Es tracta de la construcció d'una rotonda en aquesta intersecció, a càrrec de la Diputació de Barcelona, fruit d'un conveni entre aquest òrgan i l'Ajuntament de Ripollet de novembre de 2012. L'import d'aquestes obres és de prop de mig milió d'euros. L'acord determina que l'Ajuntament cedirà a la Diputació els terrenys necessaris per dur a terme l'obra. A més, la Diputació ha de comprar a l'INCASOL una superfície de 1.578,50 m2.

Campanyes de Salut
A la Junta de Govern Local del 12 de maig es va aprovar la realització de diverses campanyes i actuacions de la Regidoria de Salut Pública i Consum, com ara la campanya Planta cara a la calor, per un import de 5.821,40 euros; la celebració del Dia Mundial sense Fum, amb una despesa de 1.065,06 euros; la participació en la VII Trobada Esportiva d'alumnes de 5è curs de primària de les escoles de Ripollet i l'edició d'un calendari escolar que es distribuirà als centres educatius i equipaments municipals.

Pel que fa a la Junta de Govern Local del 19 de maig, en aquesta sessió es va acordar prorrogar fins al maig de 2015 la concessió adminitrativa per a l'explotació del bar de les barbacoes del parc dels Pinetons. També es va aprovar el projecte de conservació i manteniment de tanques en zones de jocs infantils i bancs en parcs urbans de Ripollet, per un import de 12.879 euros.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal