fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Els grallers de la colla de gegants celebren el 5è aniversari -Cultura- 06/06/2014

El pròxim 7 de juny, la Colla de Grallers dels Gegants de Ripollet celebra el 5è aniversari. Ho farà amb la companyia d'altres colles de Catalunya i de tots els ripolletencs i ripolletenques que els vulguin acompanyar durant tot el dia.

Els grallers de la colla de gegants celebren el 5è aniversari -Imatge 1-

Per començar la jornada, la Colla ha recuperat una tradició molt antiga, les matinades, una cercavila, que començarà a les nou del matí on la colla anirà "despertant" als veïns al toc de la seva música. El recorregut serà des de la plaça de Joan Abad, rambla dels Pinetons, parc de la Solidaritat, carrer dels Afores, plaça d'en Clos, carrer de la Salut, carrer Nou, parc dels Mestres i rambla de Sant Jordi fins al Centre Cultural.

A la tarda, es farà la 1a Trobada de Grallers de Ripollet. A les cinc es farà la rebuda de les colles al parc del Primer de Maig. A 2/4 de set començarà la cercavila de Grallers, des del parc pel carrer de Tamarit, Sarrià de Ter i rambla de Sant Jordi fins al Centre Cultural. A 2/4 de vuit hi haurà un concert de gralles al pati del Centre Cultural, amb la participació dels Grallers de Barberà del Vallès, Grallers les 12 Torres de la Sagrada Família, Grallers del Pi, Grallers de Sant Antoni de Vilamajor, Grallers dels Gegants de Ripollet, Ball de Gitanes de Ripollet i Geganters de Ripollet.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal