fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Es presenta el programa de Festa Major amb novetats i la incorporació de noves entitats -Cultura- 15/05/2014

Després de molts mesos de feina, la Comissió de Festa Major va presentar el passat 14 de maig, la programació per a la festa Major 2014, que tindrà lloc del 29 d'agost a l'1 de setembre. Un programa amb moltes novetats on de nou la participació de les entitats ha estat cabdal per elaborar-lo. En els pròxims dies, s'aniran tancant els darrers detalls de la festa com ara els grups locals del certamen de La Gibrelleta i el cartell d'actuacions del Ripollet Rock Festival, que aquest any arriba a la 22a edició.

Es presenta el programa de Festa Major amb novetats i la incorporació de noves entitats -Imatge 1-

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va destacar durant la presentació, de nou, la importància de les entitats, ja que "sense elles aquesta programació no seria possible". També va explicar que el pressupost per a la festa enguany s'ha mantingut i que també s'ha comptat amb alguns patrocinadors. Per la seva part, la regidora de Cultura, Rosa Martín, va destacar que les dates de la festa d'aquest any "són molt bones" però que això també ha fet que programar algunes actuacions fos més difícil o més car.

Cartell i Gibrelleta
Pel que fa al cartell d'aquest any, en els propers dies la comissió farà públics les tres propostes finalistes i els ciutadans podran escollir el que més els agradi a través de la web municipal. Des de la Regidoria de Joventut també s'ha insistit que els grups locals es poden apuntar al Certamen de Grups Locals fins al proper 13 de juny. El guanyador d'enguany serà el teloner dels Bongo Botrako.

Novetats
Una de les novetats més importants serà la reobertura de la Biblioteca Municipal. Un fet, que la comissió ha inclòs al programa. Divendres, 29 d'agost es farà la tradicional sessió de contes per adults i dissabte, 30 d'agost hi haurà portes obertes de 10 a una i sessió de contes infantils. Finalment, a les sis de la tarda tindrem titelles per als més petits, al pati de l'olivera. Pel que fa a la participació de les entitats, al programa d'enguany incorpora a La Careta Teatre, que tancarà el programa dilluns, a les deu del vespre amb l'obra Ho hay ladrona que por bien no venga.

Pel que fa a la resta del programa, abans del concert a la plaça de Pere Quart de divendres, que enguany serà a càrrec de Shakin'all, hi haurà una mastercalss de swing. Per al pregó, la Comissió ha escollit al mag ripolletenc Joaquin Matas i l'activitat del tas de vi de diumenge s'ha canviat per un taller de Gin-Tònics. També hi haurà canvis en la festa de l'escuma que per aquesta edició serà un espectacle d'aigua amb la companyia Pa Sucat. I finalment, l'activitat programada per la Casa Natura serà una sortida interactiva on no hi ha limitació de participants i consisteix a fer una passejada pel parc dels Pinetons, fent fotografies que posteriorment es projectaran.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal