fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Segueix obert el termini per sol·licitar un bar o xiringo a la Festa Major 2014 -Cultura- 16/04/2014

El proper 16 de maig, a les 21 hores, finalitza el termini per a sol·licitar una barra de bar als concerts i balls de la Gibrelleta; i per demanar un xiringo amb motiu de la Festa Major d'aquest any que tindrà lloc del 29 d'agost a l'1 de setembre de 2014.

Segueix obert el termini per sol·licitar un bar o xiringo a la Festa Major 2014 -Imatge 1-
Les entitats locals juvenils i esportives podran optar al bar dels concerts de dissabte i diumenge a l'espai del brollador del parc Pinetons, mentre que les entitats culturals podran optar a la barra del ball del Confetti de dilluns al vespre.

Per la seva banda, les entitats locals culturals, juvenils, esportives, associacions de veïns i partits polítics representats al municipi podran sol·licitar un espai per a instal·lar un xiringo en la zona del recinte firal. Com la Comissió de Festa Major va establir l'any passat, per tal de fer front a una petita part del cost que suposen aquestes instal·lacions, cada entitat adjudicatària del servei de bar de concerts i confetti haurà de satisfer la quantitat de 150 euros, a banda de la fiança de neteja de 150 euros.

Pel que fa als xiringos, cada entitat adjudicatària haurà de satisfer la quantitat de 300 euros, a banda de la fiança de neteja que també serà de 300 euros. Entre totes les sol·licituds presentades per optar als serveis de bar es realitzarà un sorteig públic el proper 21 de maig, a les 19 hores, en el Centre Cultural. Serà condició indispensable la presència d'un representant acreditat de l'entitat en el sorteig. Respecte als xiringos, si la demanda de sol·licituds supera la necessitat inicial establerta (10 instal·lacions), la comissió de la Festa Major determinarà una solució tenint en compte la contenció econòmica i la distribució de l'espai i de recursos de manera equitativa entre els diferents sol·licitants.

Poden consultar als següents links les normatives que regeixen tant les barres com els xiringuitos.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal