fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 15 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El diputat del PP Fernando Sánchez presenta a Ripollet A l'ombra de 1714 -Política- 25/03/2014

El passat dilluns, 24 de març, el diputat al Parlament de Catalunya del Partit Popular Fernando Sánchez va presentar al Centre Cultural de Ripollet el seu llibre A l'ombra de 1714. Sánchez va fer un repàs de la història de Catalunya, fent especial menció dels protagonistes i de la situació particular a Catalunya i Barcelona al 1714. Segons el PP de Ripollet, "la reivindicació d'un anàlisi històric sense dogmatismes i que no s'amaguin ni es treguin de context els fets d'episodis tan destacats, ara per l'independentisme, és una important tasca política i cultural".

El diputat del PP Fernando Sánchez presenta a Ripollet <i>A l'ombra de 1714</i> -Imatge 1-El diputat del PP Fernando Sánchez presenta a Ripollet <i>A l'ombra de 1714</i> -Imatge 2-El diputat del PP Fernando Sánchez presenta a Ripollet <i>A l'ombra de 1714</i> -Imatge 3-

El diputat popular va destacar la importància de la corona d'Espanya, el país més poderós del moment, així com els interessos econòmics i estratègics dels països Europeus com ara França i Regne Unit i que configuren un seguit de fets amb dimensió europea i repercussió a la història de tots els països d'Europa.

Un cop finalitzada l'exposició per part del diputat popular i autor del llibre, els assistents van poder adreçar-se a Fernando Sánchez, realitzant preguntes i comentaris entorn aspectes històrics però també relacionats amb l'actualitat més immediata, com ara "el desafiament independentista a la legalitat i la convivència a Catalunya", ha explicat el PP de Ripollet.

Fotos facilitades pel PP de Ripollet.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal