fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriben els Tres Tombs a Ripollet -Cultura- 17/01/2014

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de gener, Ripollet celebra una de les seves festes més tradicionals: la festivitat del Sant Antoni Abat amb la passejada dels Tres Tombs, entre d'altres activitats relacionades amb la cavalleria i la pagesia. Les activitats ja es van iniciar el dia 11 de gener, amb el pregó de la festa i la presentació del banderer que va finalitzar amb l'ofrena floral al monument dels Tres Tombs.

Arriben els Tres Tombs a Ripollet -Imatge 1-

La primera activitat començarà dissabte amb el Mercat de Sant Antoni a la plaça de Pere Quart. L'horari serà des de les vuit del matí i fins a les 9 del vespre i s'allargarà tot el cap de setmana. Producte artesà, relacionat amb la festa i alimentació seran algunes de les coses que hi podrem trobar. De cara a diumenge, hi ha un ampli programa d'actes que començarà a les vuit del matí amb l'esmorzar de traginers al recinte firal.

A 2/4 de deu es farà l'ofici solemne a la Parròquia de Sant Esteve ia 2/4 d'11 coca i mistel·la al col·legi d'Anselm Clavé. La passejada dels Tres Tombs amb els carros i cavalls, precedit pel banderer d'enguany, Rafael Estrada, començarà a les 12 del migdia i farà el recorregut habitual, fins a la plaça 11 de setembre on es farà la presentació individual. A més, al carrer Nou tindrà lloc la benedicció dels animals.

Per la tarda, la festa es trasllada al pavelló Joan Creus on es farà el concert i ball amb l'orquestra Montgrins a partir de 2/4 de sis de la tarda i on també e sfarà el nomenament dels Traginers d'Honor i el sorteig del poltre, el porc i el xai. El fi de festa serà a les set del vespre amb el ball del fanalet.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal