fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 1 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Local celebra el Nadal amb moltes activitats -Cultura- 19/12/2013

El Local del carrer Monturiol, 32 ha programat un bon nombre d'activitats per aquestes festes de Nadal. El programa d'activitats començarà aquest divendres, amb la Nit Musical amb Kakafuti Ska. Diumenge, a les cinc de la tarda es farà un mercat d'intercanvi d'objectes de segona mà i recollida de joguines, en col·laboració amb Joguines sense Fronteres. De cara al dia 24, se celebrarà la Nit de Nadal amb els PD Blackunin, Para Manyanet i Oncle Les.

El Local celebra el Nadal amb moltes activitats -Imatge 1-

Aquest Nadal també torna a El Local el III Concurs de PD's Amateurs emmarcat dins l'activitat 'Punxa un Pinxo'. On a més del concurs de PD's es podran tastar els pinxos de la casa. El dia 25 de desembre serà la semifinal on podran concursar 8 parelles, tres d'aquestes passaran a la Gran Final el dia 5 de gener.

El dia 26 es farà el quinto de El local, amb molts premis a partir de 2/4 de nou del vespre i el dia 28 tindrà lloc el 4rt Torneig de Futbolí a 2/4 de set del vespre. Després de Cap d'Any, continuaran les activitats amb La Nit del Terror Nadalenca, el dia 3 a les deu de la nit amb els passis de les pel·lícules The Children i El dia de la bestia. I el dia 4, a les set de la tarda es farà la mostra del taller d'interpretació.

Finalment, a les cinc de la tarda, a 2/4 de deu del vespre es farà el sorteig de la Panera Teatrera de El Local, amb un espectacle d'allò més divertit i finalment, a les deu serà la final del 3r concurs de PD's amateurs.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal