fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC finalitza el 'Diga'ns la teva' amb la diputada Eva Granados -Política- 10/06/2013

Aquest dissabte, 8 de juny, l'agrupació local del PSC va presentar les conclusions de les diferents trobades del 'Diga'ns la teva'. Durant les reunions, els socialistes s'han trobat amb prop de 40 entitats i han recollit diferents propostes, que desenvoluparan en els propers dos anys. A l'acte de clausura, hi va participar la diputada al Parlament, Eva Granados, que va destacar, com a membre de la Comissió parlamentària de Benestar Social, que "la Regidoria de Serveis Socials de Ripollet és un exemple de bona feina".

El PSC finalitza el 'Diga'ns la teva' amb la diputada Eva Granados -Imatge 1-El PSC finalitza el 'Diga'ns la teva' amb la diputada Eva Granados -Imatge 2-

Ferran Tornel, responsable de la Secretaria de Política Municipal, va ser l'encarregat d'exposar les principals conclusions de la jornada. Així, segons va explicar, les entitats han demanat millorar les línies d'autobús cap a Sabadell i l'Ordenança de Convivència, potenciar o millorar la informació sobre l'Oficina d'Habitatge que té la Mancomunitat, seguir potenciant les polítiques d'ocupació directes des el PMO i posar en marxa el Consell de Serveis Socials. Per la seva part, les entitats culturals han demanat més espais per fer activitats i de magatzem i les esportives més suport per aconseguir esponsors.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal