fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ampli seguiment de la Vaga General a Ripollet -Política- 15/11/2012

La Vaga General del 14 de novembre va tenir un ampli seguiment a Ripollet, amb la pràctica totalitat de les empreses, la restauració i el comerç tancats i els centres educatius públics buïts. Quant a l'Ajuntament, va fer vaga el 80% dels treballadors municipals. Al migdia es va concentrar un nombrós grup de veïns a la plaça de Pere Quart, que seguidament va recórrer els carrers de la vila fins arribar al pont de la Renfe, on es va juntar amb la comitiva de Cerdanyola, reunint a més de 4.000 persones. A la tarda es va fer una segona concentració a Ripollet amb unes 1.500 persones. Les xarxes socials van anar plenes de comentaris i testimonis gràfics de la jornada.

Ampli seguiment de la Vaga General a Ripollet -Imatge 1-Ampli seguiment de la Vaga General a Ripollet -Imatge 2-Ampli seguiment de la Vaga General a Ripollet -Imatge 3-Ampli seguiment de la Vaga General a Ripollet -Imatge 4-Ampli seguiment de la Vaga General a Ripollet -Imatge 5-

Plataforma per la vaga
A Ripollet la protesta va ser promoguda per la Plataforma unitària per la Vaga General, integrada pels sindicats CCOO, UGT i FTC, els partits COP i EUiA i els moviments 15M Ripollet, l'Associació d'aturats de Ripollet i la secció sindical d'UGT de l'empresa Castellón. Durant la jornada, el col·lectiu va comptar amb piquets informatius. La Plataforma fa seves les reivindicacions de la Cimera Social i reivindica polítiques més progressistes i de protecció social, amb iniciatives com ara la derogació de la reforma laboral, l'eliminació de les retallades i el copagament i facilitats als afectats per les hipoteques, entre d'altres. També proposa que el PP sotmeti a referèndum les seves actuacions, que qualifiquen de frau electoral, ja que afirmen que "no estaven al programa que van presentar a les eleccions".

Fotos:
- La manifestació per la rambla de Sant Esteve.
- Concentració a la plaça de Pere Quart.
- Parlaments dels membres de la Plataforma a la plaça de Pere Quart. L'alcalde, Juan Parralejo, i els regidors socialistes també es van sumar a l'acte. Foto: Joan Serrano.
- Un altre moment de la jornada. Foto: @kaktus
- Recorrent els hipermercats oberts. Foto: @kaktus



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal