fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Celebrat el Ple del sorteig dels membres de les taules electorals -Plens- 30/10/2012

Aquest dilluns, dia 29 d'octubre, s'ha celebrat el Ple extraordinari convocat per tal d'efectuar el sorteig dels membres que han d'integrar les taules electorals per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre. El procés electoral va iniciar-se el passat 1 d'octubre, amb la convocatòria d'eleccions realitzada pel Govern i publicada en el Boletín Oficial del Estado. A continuació, van romandre exposades les llistes del cens electorals, per tal que totes les persones puguin comprovar la correcció de les seves dades i, així, no tenir cap inconvenient per exercir el dret a vot. En aquesta convocatòria el cens electoral definitiu estarà integrat per 26.241 persones.

Celebrat el Ple del sorteig dels membres de les taules electorals -Imatge 1-

Pel que fa al mecanisme del sorteig, s'ha efectuat mitjançant un programa informàtic de l'Institut Nacional d'Estadística. Així, entre tots els electors de Ripollet han estat triats els 126 titulars i 252 suplents que integraran les meses electorals.

Durant aquesta setmana es notificarà aquest nomenament als escollits que, en cas de no poder fer aquesta funció el dia de les eleccions, podran presentar una excusa a la Junta Electoral de Zona, fins el dia 10 de novembre. Aquesta excusa ha d'anar acompanyada dels motius que justifiquen la impossibilitat d'assistir el dia de les votacions.

Juntament amb la notificació del nomenament, s'emplaça als membres pel dia 25 de novembre, a les 8 del matí, i se'ls adjunten les instruccions per a realitzar la seva tasca el millor possible el dia de les eleccions. Quant al vot per correu, recordar que cal presentar-lo a l'oficina de correus fins el dia 15 de novembre.

Cinquanta-dos treballadors de l'Ajuntament, entre representants de l'administració, brigada municipal i Policia Local vetllaran pel bon funcionament de la jornada electoral. Aquest personal estarà distribuït en 9 col.legis electorals, amb 42 meses que es constituiran el dia 25 de novembre, a les 8 hores. Durant el dia de la celebració dels comicis es faran sondejos del nombre de vots a les 14 i a les 18 hores. Tota aquesta informació serà consultable en temps real a través de la web municipal ripollet.cat. La campanya electoral s'inicia, de forma oficial, el 9 al 23 de novembre.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal