fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Shakesperare a ritme de Hip-Hop -Cultura- 15/05/2012

Aquest divendres, 18 de maig, el Teatre Auditori presenta l'espectacle Dreamin'&Rappin', que es podrà veure a les 22 hores, en el marc de la programació professional estable que organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Aquest espectacle està especialment dirigit al joves menors de 25 anys. Per aquesta raó, la companyia Teatre Obligatori, responsables de la proposta, faran una presentació prèvia de l'espectacle als alumnes de l'institut Can Mas. Serà dimarts, 15 de maig, a les 10.30 hores. Els actors-ballarins han preparat una proposta interactiva amb els joves de l'institut.

Shakesperare a ritme de Hip-Hop -Imatge 1-Shakesperare a ritme de Hip-Hop -Imatge 2-Shakesperare a ritme de Hip-Hop -Imatge 3-

També per ser un espectacle diferent als programats habitualment per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, s'ha establer un preu d'entrada especial per als grups d'un mínim de 10 joves, que serà de 5 euros per persona.

La Història
Dreamin' & Rappin' és un musical hip-hop basat en A Midsummer Night's Dream. S'inspira en l'art dels DJ, dels MC, dels grafiters, dels b-boys i les b-girls (conceptes artístics que van néixer a Harlem i al Bronx els anys setanta i que han assolit una gran influència entre els joves d'arreu del món) per projectar una mirada nova i radicalment contemporània al clàssic de Shakespeare. El llibret de Dreamin' & Rappin' respecta els trets bàsics de l'estructura d'A Midsummer Night's Dream i manté les quatre trames de l'obra, però transforma els personatges, els escenaris que aquests habiten i, sobretot, el vocabulari que utilitzen.

La Companyia

Teatre Obligatori neix com a productora l'any 2003 i actualment té com a socis a Jordi Andújar, Íngrid Marin, Marc Rosich i Luis Miguel de Febrer. Des de la seva fundació, els seus objectius han estat, principalment, la producció d'espectacles de petit format emmarcats en el teatre d'autor i l'òpera de butxaca (amb un interès especial per la dramatúrgia contemporània), la producció d'espectacles de teatre infantil, així com oferir serveis de producció i gestió a d'altres empreses i sales d'exhibició.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal