fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Èxit de la 25a edició del Sant Jordi a la Rambla -Cultura- 22/04/2012

Prop d'un centenar de carpes van omplir ahir la rambla de Sant Jordi, escenari d'una nova edició del Sant Jordi a la Rambla, organitzat per la CRAC. L'experiència dels 25 anys d'aquesta festa a Ripollet, així com la gran col·laboració de les entitats locals i un nombrós públic, van contribuir a l'èxit d'aquest esdeveniment cultura i social. Un èxit al que se suma el de la Mostra Gastronòmica i el del Racó de les Lletres Locals, que va comptar amb la presència de tots els escriptors que presentaven novetat enguany, entre ells el ripolletenc Aleix Saló.

Èxit de la 25a edició del Sant Jordi a la Rambla -Imatge 1-Èxit de la 25a edició del Sant Jordi a la Rambla -Imatge 2-Èxit de la 25a edició del Sant Jordi a la Rambla -Imatge 3-Èxit de la 25a edició del Sant Jordi a la Rambla -Imatge 4-Èxit de la 25a edició del Sant Jordi a la Rambla -Imatge 5-
Les activitats van començar de bon matí. En total, van participar 56 entitats de caire tant cultural, com esportiu, social o polític. També s'hi van instal·lar una cinquantena de parades d'artesania i comercials. Les entitats van donar a conèixer les seves activitats i moltes d'elles van organitzar actes paral·lels, com ara la campanya 'Un llibre per un llibre' de l'Oficina de Català, el sorteig de la campanya comercial de la UBR o diverses activitats esportives a càrrec del Club Tennis Taula Ripollet i el Club de Bàsquet Ripollet. Acció Fotogràfica Ripollet va celebrar, a més, un concurs infantil de fotografia i una sortida fotogràfica popular amb càmera analògica. També destaca la realització de moltes activitats dirigides als més petits, com ara tallers de maquillatge, manualitats o contes.

Tant a la rambla com al pati del Centre Cultural es van realitzar diverses actuacions. Així, el públic va poder guadir de la Colla de Gitanes, el cor rocier d'Alegrías del Sur, l'animació de carrer de La Careta Teatre, una ballada de sardanes a càrrec de Ripollet Sardanista o l'actuació de la Coral El Vallès, entre d'altres.

Com és habitual, la plaça del Molí va acollir la Mostra Gastronòmica, organitzada pel Gremi d'Hostaleria, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i que enguany ha celebrat la seva 16a edició, amb molt bona participació.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal