fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 20 de setembre de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple municipal d'octubre de 2011 -Plens- 28/10/2011

El passat 27 d'octubre es va celebrar la sessió ordinària del Ple d'octubre, que va comptar amb 7 punts a l'ordre del dia. A la sessió es va aprovar una modificació de crèdits de 52.000 euros que suposa un canvi entre partides al Patronat Municipal d'Ocupació i que va comptar amb el suport de l'equip de govern, d'ICV-EUiA, del COP-CpR i l'abstenció del PP. També es va donar llum verda a la dissolució del Patronat Municipal de Comunicació, amb l'abstenció d'ICV-EUiA i PP, el vot en contra del COP-CpR, i el vot favorable de CiU i PSC.

Acords del Ple municipal d'octubre de 2011 -Imatge 1-

Finalment també es va reelegir Ramon Costa com a Defensor del Ciutadà pels propers cinc anys, amb l'abstenció d'ICV-EUiA i PP, el vot en contra del COP-CpR i el vot a favor de PSC i CiU.

A l'apartat de mocions se'n van aprovar dues, presentades pel CpR sobre la creació d'aparcaments públics a partir de solars privats i la prevenció en les situacions de desnonament. Totes dues van ser aprovades amb l'abstenció del PP i el vot favorable de la resta de partits. El Partit Popular, per la seva banda, en va presentar una tercera, que es va rebutjar amb l'abstenció d'ICV-EUiA i del COP-CpR i el vot en contra de l'equip de govern, amb una sèrie de mesures per evitar la desocupació.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal