fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Juan Parralejo reelegit alcalde de Ripollet -Plens- 11/06/2011

El dissabte, 11 de juny, es va dur a terme el Ple de constitució de l'Ajuntament de Ripollet, on Juan Parralejo va ser escollit novament alcalde. CiU va ser el partit que va donar el suport necessari als socialistes per a poder obtenir l'alcaldia. La sessió, a més, va estar marcada per les protestes dels membres del moviment 15-M que es van manifestar durant l'acte, tant des de l'exterior de l'Ajuntament com dins la Sala de plens.

Juan Parralejo reelegit alcalde de Ripollet -Imatge 1-Juan Parralejo reelegit alcalde de Ripollet -Imatge 2-Juan Parralejo reelegit alcalde de Ripollet -Imatge 3-Juan Parralejo reelegit alcalde de Ripollet -Imatge 4-Juan Parralejo reelegit alcalde de Ripollet -Imatge 5-

Rere la composició de la mesa d'edat, es va procedir a l'acte de jurament dels regidors i regidores. Posteriorment, tres dels cinc partits que conformen el nou consistori, PSC, CpR i PP, van presentar candidatura a l'alcaldia. Realitzada la votació, Juan Parralejo (PSC) va obtenir 11 vots, el cap de llista del PP, 4 i el del CpR també 4 vots. A més, va haver dues abstencions. Després d'una ovació de l'auditori, Parralejo va acceptar el càrrec i va rebre el bastó d'alcalde de mans de la regidora més gran, Rosa María Hernández.

Finalment es va obrir un torn de paraula dels portaveus de cada grup municipal que van manifestar les seves intencions i opinions. L'acte oficial el va cloure Parralejo, ja com alcalde, que va fer un discurs d'investidura on va repassar els seus compromisos per als propers 4 anys i va estendre la mà a tots els partits per treballar conjuntament en el futur de la població.

La sessió plenària va anar acompanyada amb el so de fons dels manifestants que, als voltants de l'edifici consistorial, feien sentir la seva veu a través de diverses consignes, xiulets i cassoles. Alguns representants van estar presents a la sala, on també van exterioritzar el seu desacord amb l'actual sistema democràtic.

J.G.

Videonotícia dels resultats de les Eleccions Municipals del 22 de maig de 2011



Vegeu també el vídeo de la constitució de l'Ajuntament de 2007.



Foto 1: Lliurament de la vara a Juan Parralejo.

Foto 2: Moment de jurament del càrrec d'alcalde.
Foto 3: Representants del moviment 15-M a la Sala de lens.
Foto 4: Manifestants al voltant de l'Ajuntament.
Foto 5: Ovació del públic de Sala de Plens.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal