fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Espectacles infantils al Teatre Auditori -Cultura- 03/10/2010

Diumenge 3 d'octubre tindrà lloc el primer dels espectacles inclosos en la programació d'espectacles infantils del darrer trimestre de l'any, organitzats pel Patronat Municipal de Cultura. Es tracta de Maduuuixes, a càrrec de la companyia La Bleda, un espectacle per a tots els públics que explica el cicle de la vida a través del creixement d'una planta. Temes com la paciència i el pas del temps es faran palesos mitjançant la figura del clown femení.

Espectacles infantils al Teatre Auditori -Imatge 1-

L'espectacle següent serà Karoli, l'home roda el 7 de novembre. Finalment, el trimestre clourà amb Ma, me, mi...Mozart, de l'Auditori de Barcelona, el proper 12 de desembre. Una de les novetats d'aquest any és que es podrà trobar un resum de l'espectacle a través d'un vídeo penjat al facebook de Ripollet Cultura i al blog del PMC.

El Patronat Municipal de Cultura organitza aquesta programació des de fa anys i les obres es fan cada primer diumenge de mes al Teatre Auditori. Aquest programa sorgeix arran un conveni amb l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i poc a poc s'ha consolidat dins l'oferta cultural del municipi.

El preu de cada espectacle és de 4 euros, amb diversos descomptes. Les entrades es poden adquirir la setmana prèvia al Centre Cultural o bé una hora abans que comenci l'espectacle al Teatre Auditori.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal