fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Obert el període de matriculació de l'EduArt -Cultura- 04/10/2010

El Patronat Municipal de Cultura va iniciat el període de matriculació del Programa d'Educació Artística a les Escoles EduArt, que s'allargarà fins el 8 d'octubre. Aquest programa, iniciat l'any 2007, compta amb la participació de la Regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn. Els tallers, tant d'arts visuals com plàstiques, començaran el proper 18 d'octubre. Aquests es duen a terme al mateix centre educatius, a càrrec de professionals especialitzats, i es divideixen en dos grups d'edats. La matrícula d'aquells grups on encara restin places es mantindrà oberta fins l'inici dels tallers.

Obert el període de matriculació de l'EduArt -Imatge 1-

Un total de 10 centres educatius estan adherits a l'EduArt: les escoles públiques Escursell, Ginesta, Tatché, Clavé, Martinet, Gassó i Vidal, Tiana i Els Pinetons, així com els centres concertats Sant Gabriel i Sant Joan de la Creu. Pel que fa al preu, una de les novetats d'aquest any és la possibilitat d'efectuar el pagament de forma mensual (preu per un inscrit: 11,25 euros/mes; preu per dos germans: 10 euros/mes cadascun, i preu per tres germans. 8,75 euros/mes cadascun).

L'objectiu de l'EduArt és potenciar la creativitat mitjançant l'expressió plàstica i visual i dins d'un espai de lliure expressivitat. A la vessant plàstica, el nen desenvoluparà un treball que el permetrà despertar una actitud oberta, observadora, participativa i crítica, mentre que a la vessant escènica es potenciarà la creativitat mitjançant l'expressió corporal, el moviment, la veu i la interpretació. També es fomenta la relació de grup i la col·laboració entre ells envers una tasca comú. La matrícula s'ha de formalitzar al Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2-4. Tel. 93 504 60 25. a/e: pmcij@pmcij-ripollet.org).

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal