fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Lleugera baixada dels casos de Covid-19 a Ripollet -Sanitat- 16/09/2020

Amb les dades trameses pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s'aprecia una lleugera davallada dels casos de Covid-19 al nostre municipi, passant dels 47 fa tres setmanes a 30 aquest dilluns, 15 de setembre. Pel que fa a la nostra comarca, al Vallès Occidental amb 984 persones malaltes, ha augmentat la incidència i, tot i que sembla que la corba epidèmica s'aplana, durant la primera setmana de setembre ha augmentat el nombre de persones malaltes ingressades. Pel que fa a la taxa d'incidència cada 100.000 habitants, a Ripollet la darrera setmana estem en 77,6, mentre que la mitjana de la comarca és de 106,4.

Lleugera baixada dels casos de Covid-19 a Ripollet -Imatge 1-
Tot i aquesta disminució, ni les dades del nostre municipi ni les del nostre entorn permeten cap tipus de rel.laxació en el compliment de les normatives de protecció personal. Per tant, continua sent imprescindible i obligatori l'ús correcte de la mascareta a partir dels 6 anys, el manteniment de la distància social de seguretat, el rentat de mans i evitar la relació amb persones no incloses al grup estable de convivència

Per part de l'Ajuntament, es continua mantenint el control i vigilància de l'espai públic per tal de prevenir situacions de risc que puguin esdevenir un focus de contagi. Igualment, es recorda que és molt important evitar les aglomeracions a les entrades i sortides dels centres escolars i, sempre que sigui possible, fer aquests trasllats a peu.

Per últim, cal seguir les indicacions que dóna el personal sanitari, les gestores COVID i metgesses pel que fa a protocols a seguir en casos positius, negatius o negatius per contacte amb positiu. Recordar també que seguim les informacions que ofereixen els canals oficials per estar al corrent de les novetats que es puguin produir respecte a l'actual situació sanitària.





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal