fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 5 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El govern presenta als grups municipals l'estructura del Pla de xoc -Sanitat- 15/05/2020

Aquest document servirà de base de treball per a la Taula del pla de xoc, que celebrarà la primera reunió el pròxim dijous, 21 de maig.

El govern presenta als grups municipals l'estructura del Pla de xoc -Imatge 1-
Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió telemàtica de la Junta de Portaveus, on l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, ha presentat a la resta de grups municipals les Bases per a la reparació i recuperació social i econòmica. Es tracta d'un document amb el qual consideren que hauria de ser l'estructura del Pla de xoc i que caldrà ampliar i definir a la futura taula de treball, que es constituirà el pròxim dijous. L'equip de govern també ha explicat les mesures ja preses o a punt d'entrar en vigor en els àmbits de serveis socials, habitatge, educació i l'hostaleria, així com el Pla de restabliment de serveis, que es posaria en marxa amb l'inici de la Fase 1 de desescalada.

Quant a les Bases per a la reparació i recuperació de la crisi social i econòmica generada per la Covid-19, el document contempla diferents mesures urgents, en relació amb els ajuts i serveis a les persones i al teixit productiu, així com d'altres, més a llarg termini, dirigides a aconseguir un nou model de desenvolupament de la ciutat, basat en la democràcia econòmica i la justícia social i ambiental. Per últim, aquest document també apunta la voluntat de fer un homenatge i reconeixement a les víctimes de la Covid-19 i a l'esforç col·lectiu dels treballadors i treballadores.

Aquest esborrany haurà de servir de base per a la Taula de treball del Pla de xoc, que es preveu reunir el pròxim dijous i on la proposta inicial de l'equip de govern és que compti amb tres subcomissions de treball, corresponents a drets socials, desenvolupament econòmic i desenvolupament comunitari. Una taula que estaria formada per representants del govern local, dels diferents grups municipals, així com de tots els agents socials i econòmics que es consideri necessari. La idea és que en aquesta primera reunió, el govern municipal presenti l'esborrany amb propostes més detallades i que cada grup pugui aportar les seves.

Al punt de precs i preguntes, l'alcalde ha contestat a una pregunta del PSC sobre la Festa Major, que s'estan treballant tots els escenaris possibles en el si de la Comissió i el govern es dona de termini fins a finals de maig per a prendre una decisió. El regidor d'Educació, Oriol Mor, també ha explicat, amb relació als casals d'estiu, que la intenció de l'Ajuntament és portar-los a terme, en cas que entrem a la fase 3. Es treballarà com fer-ho, juntament amb la comissió d'educació en el lleure i d'acord amb les directrius que aquesta setmana han arribat de la Generalitat de Catalunya.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal