fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El cap de setmana es tallaran els vials, Sant Jordi i el torrent Tortuguer per facilitar el passeig -Serveis- 08/05/2020

L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar la mobilitat, mantenint la distància de seguretat, a les persones que surten a passejar i fer esport.

El cap de setmana es tallaran els vials, Sant Jordi i el torrent Tortuguer per facilitar el passeig -Imatge 1-
Per tal de facilitar el passeig, mantenint la distància de seguretat i evitar algunes situacions viscudes el passat cap de setmana i els primers dies de l'entrada en la fase 0 de desconfinament, l'Ajuntament ha decidit tallar a la circulació el vial del riu Ripoll, des de el carrer del riu fins a la rotonda de Santiga i el camí de la Serra en la seva totalitat, des del dissabte a les 8 fins al diumenge a les 23 h. També es tancarà al trànsit el carrer del Torrent Tortuguer i la rambla de Sant Jordi.

La rambla de Sant Jordi es tallarà a la circulació, com estava previst, amb l'horari d'hivern, els diumenges de 10 a 22 h. A partir de l'1 de juny, es canviarà a l'horari d'estiu, tancant de dissabte a les 17 h fins al diumenge a les 22 h. I com també és habitual, el carrer del Torrent Tortuguer també restarà tallat al trànsit el cap de setmana, de dissabte a les 10 h fins diumenge a les 22 h.
Amb aquesta mesura es vol donar prioritat als vianants i ciclistes durant el cap de setmana a les zones on s'ha detectat més afluència de persones des del passat 2 de maig. El tall dels carrers i la vigilància estaran coordinats per la Policia Local, que comptarà amb la col·laboració de Protecció Civil, com ja ho està fent des de l'inici d'aquesta situació excepcional.

FOTO: el carrer del torrent Tortuguer, entre la Casa Natura i el parc dels Pinetons.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal