fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El CAP I obrirà aquest divendres i dilluns de Setmana Santa de 8 a 20 h -Sanitat- 09/04/2020

Els CAP de la Metropolitana Nord obren de 8 a 20 h el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua

· Malgrat es tracta de període festiu, els centres que es troben en funcionament després de la reordenació obriran en el seu horari habitual, de 8 a 20 h
· S'ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d'assegurar la millor atenció a la població

El CAP I obrirà aquest divendres i dilluns de Setmana Santa de 8 a 20 h -Imatge 1-

El divendres 10 i el dilluns 13 d'abril -Divendres Sant i Dilluns de Pasqua- el CAP I del carrer de Montcada es mantindrà obert, com la resta dels Centres d'Atenció Primària de la Metropolitana Nord que es troben en funcionament després de la reordenació que s'ha dut a terme aquests dies. Així doncs, malgrat es tracta de període festiu, aquests centres obriran en el seu horari habitual, de 8 a 20 h. El mateix per al Centre d'Atenció Primària Antoni Creus, de Terrassa, el Dijous Sant, on es festiu.

Des de la Direcció de l'Atenció Primària de la Metropolitana Nord s'ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d'assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que es podrien donar per tractar-se de quatre dies festius seguits.

Des de fa setmanes, davant la situació actual, l'Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l'atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica. De manera que s'ha afegit l'atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.

Al web de l'Atenció Primària Metropolitana Nord es pot consultar la situació actual de cada un dels centres: si n'hi ha que han variat horaris o quins han tancat, així com a on s'han redirigit les visites. Només cal accedir a l'apartat de Centres i professionals i seleccionar el centre del qual es vol saber la informació.

A l'àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l'Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d'atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l'ICS ofereixen assistència a més d'1.4000.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d'atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Trobareu més informació a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal