fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Jovent Republicà presenta un "escape room" feminista pel 8M -Societat- 20/02/2020

Jovent Republicà organitzarà un escape room feminista el dissabte 7 de març, coincidint amb els actes commemoratius del 8M a Ripollet. Segons les joventuts d'Esquerra, la iniciativa surt de l'Empalmada Jove, i pretén "conscienciar d'una problemàtica actual de la nostra ciutat i que anirà acompanyada d'un seguit d'actuacions polítiques posteriors per tal de solucionar-la". El que busca la formació és, doncs, permetre "fer una mirada crítica, des d'una perspectiva feminista" a alguns dels problemes greus que encara es pateixen avui dia. El fil conductor de l'escape room, que tindrà una durada aproximada d'entre 20 i 30 minuts per als grups participants i es realitzarà de 15 a 21 h, és el d'una noia que torna de nit a Ripollet i ha d'anar sola des de la RENFE fins a casa.

Jovent Republicà presenta un "escape room" feminista pel 8M -Imatge 1-Jovent Republicà presenta un "escape room" feminista pel 8M -Imatge 2-

Aquest acte no està inclòs al programa oficial del 8M perquè, segons va apuntar Núria Escursell de Jovent Republicà, l'activitat s'havia pensat i planejat abans de les reunions de la Taula Feminista, i es va decidir no incloure-la al programa al coincidir en part amb la cursa i la marxa feministes. No obstant això, es va remarcar que a les inscripcions les persones participants podran indicar si volen participar d'altres actes del 8M i es tindrà en compte a l'hora de repartir els horaris dels grups. Les inscripcions es podran fer a partir del 25 de febrer a través d'un formulari que es podrà trobar a les xarxes socials de l'Empalmada Jove: @EmpalmadaJoveR a Twitter i @empalmadajoveripo a Instagram.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal