fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'associació Entretots presenta el pla de treball per aquest semestre -Societat- 07/02/2020

Entretots, l'entitat dedicada a la integració i eliminació de barreres per a les persones amb discapacitat, ha presentat en roda de premsa aquest matí el seu pla de treball pel primer semestre de 2020 a Ripollet. Entre els objectius, hi ha consolidar la junta local, augmentar el número de socis i la organització de tres tallers oberts a tothom: d'intel·ligència emocional, de ioga adaptat i de llengua de signes.

L'associació Entretots presenta el pla de treball per aquest semestre -Imatge 1-L'associació Entretots presenta el pla de treball per aquest semestre -Imatge 2-

A més, des d'Entretots es volen organitzar taules de debat. La primera serà sobre accessibilitat i transport i es realitzaria al voltant dels mesos d'abril i maig. Pretenen que siguin taules que aportin solucions i arribin a conclusions concretes sobre com millorar les vides de les persones amb discapacitat, que són unes 2.500 certificades només a Ripollet, 60.000 a la comarca. A més, buscaran convenis amb l'Ajuntament i les escoles per poder fer-hi tallers i presentar informes d'accessibilitat de les mateixes escoles. Entretots treballa en quatre eixos: igualtat i justícia; salut i benestar; oci i cultura, i esport.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal