fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La font transitable del parc del riu Ripoll es preveu posar en marxa en unes tres setmanes -Serveis- 27/05/2019

Aquest és el temps que l'empresa adjudicatària del seu manteniment, Elecnor, preveu trigar en realitzar els treballs de neteja i posada a punt de la font, que va ser tancada a finals de gener seguint la recomanació dels serveis tècnics en previsió de gelades. Desprès d'aquest temps d'aturada de la font, cal fer diversos treballs de manteniment tècnic i sanitari abans de la seva posada en marxa, que es preveu a mitjans juny.

La font transitable del parc del riu Ripoll es preveu posar en marxa en unes tres setmanes -Imatge 1-La font transitable del parc del riu Ripoll es preveu posar en marxa en unes tres setmanes -Imatge 2-

Responsables d'Elecnor ja s'han reunit amb l'empresa constructora de la font, Giramani, per conèixer millor la seva instal·lació i iniciar els treballs. Una vegada es posi en funcionament, es farà un manteniment diari, per vetllar per la qualitat sanitària de l'aigua i garantir que la instal·lació funcioni correctament.

Recordem que, per al seu correcte funcionament, cal respectar algunes normes bàsiques, com ara no patinar amb la font encesa, no taponar els forats de l'aigua, no utilitzar sabons ni fer neteges d'higiene personal i no consumir l'aigua, donat que no és potable.

D'altra banda, s'ha aprofitat per a canviar d'ubicació una de les parades del carrer de Sant Jaume, que estava a l'alçada la masia de Can Mas, per acostar-la cap a l'escola El Martinet.
NdP/TM



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal