fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 22 de setembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
S'instal·len pals il·luminats amb panells solars a les parades del bus nocturn -Serveis- 27/05/2019

L'Ajuntament de Ripollet ha instal·lat sis nous pals de senyalització i informació, il·luminats amb panells solars, a les parades del Nit Bus N62 (Barcelona-Ripollet-Cerdanyola-UAB-Sant Cugat). Aquestes parades es troben ubicades a banda i banda dels carrers de Balmes i de Sant Jaume, per on passa el Nit Bus. L'objectiu d'aquesta instal·lació és augmentar la sensació de seguretat en aquestes parades i potenciar l'ús d'aquesta línia nocturna que uneix Ripollet amb Barcelona i altres poblacions veïnes com Cerdanyola i Sant Cugat.

S'instal·len pals il·luminats amb panells solars a les parades del bus nocturn -Imatge 1-S'instal·len pals il·luminats amb panells solars a les parades del bus nocturn -Imatge 2-S'instal·len pals il·luminats amb panells solars a les parades del bus nocturn -Imatge 3-

En aquests pals es pot consultar la informació de parades i horaris de les diferents línies que hi paren. La instal·lació s'ha realitzat a través d'una adjudicació a l'empresa Capmar, per un import de 16.734,30 € (IVA inclòs). Amb un disseny modern, els pals són d'acer inoxidable i estan retolats amb l'escut de l'Ajuntament i els colors de la bandera de la ciutat.

NdP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal