fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat -Societat- 16/05/2019

Aquest dijous al migdia s'ha inaugurat la 'Botiga de l'Inquiet', de la Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR al Mercat Municipal. La botiga ofereix bijuteria, calçat, sabons i accessoris de diversos tipus, tot fet a mà pels usuaris d'ASPASUR.

La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat -Imatge 1-La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat -Imatge 2-La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat -Imatge 3-La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat -Imatge 4-La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat -Imatge 5-

Segons la directora del centre a Ripollet, Joana Coromines, "és una iniciativa que tenim des de fa més d'un any i mig. Fins ara trèiem aquest producte que fan els usuaris el dia de Sant Jordi, el dia de Nadal... però volíem donar més visibilitat a les capacitats dels nois i les noies que ho fan".

Després de posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Ripollet, els van donar la possibilitat de muntar una botiga permanent al Mercat Municipal. Amb aquesta botiga, Coromines assegura que "hi ha molta més inclusió, vendran els seus productes, relacionar-se amb la gent, fer de paradistes... els nostres usuaris han de ser ciutadans actius i formar part de la comunitat, i aquesta és la millor manera de poder-ho fer."

Jordina Olarte, psicòloga del centre, ha assegurat que "venent els productes que ells fan i ensenyant com els fan, és un reforç molt important per a l'autoestima. Estar inclosos a la ciutat, ser iguals que els de la parada del costat i donar a conèixer totes les seves capacitats té un gran factor emocional".

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal