fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
S'instal·len tres noves àrees esportives a diferents parcs de Ripollet -Serveis- 16/05/2019

L'Ajuntament de Ripollet ha instal·lat tres noves zones amb mobiliari urbà dissenyat específicament per a fer exercici, que se sumen a les quatre existents fins ara.

S'instal·len tres noves àrees esportives a diferents parcs de Ripollet -Imatge 1-S'instal·len tres noves àrees esportives a diferents parcs de Ripollet -Imatge 2-

Es tracta de les àrees esportives del parc Norbert Fusté, Carles Ferré i Tiana. Cadascuna d'aquestes noves zones disposa de quatre aparells amb els quals treballar i enfortir els músculs de tot el cos. El mobiliari, amb un cost de 6.848,50 €, té una alçada màxima de 2 metres i està destinat únicament a joves i adults amb una alçada superior a 1,40 metres. Aquestes àrees se sumen a les quatre ja existents.

Fins al moment, hi havia dues àrees d'exercici per a totes les edats a la zona verda del parc Gassó Vargas, entre el camí de la Serra i l'escola Tatché, i a la zona verda per on passa el carril bici del Torrent Tortuguer. També hi ha dues àrees adreçades a persones grans, per a fer exercici més suau, al costat dels antics Pinetons i a l'Avinguda del riu Ripoll, a l'alçada del carrer de la Font de Can Mas.

Els elements per a fer exercici i les vies verdes de les ciutats constitueixen rutes esportives urbanes per a tota la ciutadania. L'Ajuntament aposta per aquest tipus d'instal·lacions esportives a l'aire lliure, amb l'objectiu de fomentar els hàbits saludables i la pràctica de l'activitat física. A més, aquestes àrees proporcionen un gimnàs públic gratuït a l'aire lliure per a tot tipus d'esportistes; fomenten les relacions intergeneracionals, ja que resulten atractives tant per a adolescents com per a persones adultes, i també conviden a l'ús dels parcs i espais públics.

NP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal