fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 29 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Sanitat- 08/05/2019

El Centre Cultural ha acollit una jornada sobre salut sexual amb els alumnes de tercer de l'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit de Ripollet. L'activitat s'ha fet amb les cinc lÝnies de quŔ disposa l'institut, un total de 130 alumnes, i ha consistit en tres blocs en format taller dirigit per tres llevadores de l'Atenciˇ a la Salut Sexual i Reproductiva dels Centres d'AssistŔncia PrimÓria de Ripollet.

130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 1-130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 2-130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 3-130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 4-

Els alumnes han rebut coneixements d'anatomia, diversitat sexual, mirada pr˛pia i social, colĚlocaciˇ de preservatius, mŔtodes anticonceptius i d'emergŔncia, a mÚs de recursos online i presencials per resoldre dubtes que puguin tenir.

L'activitat estÓ organitzada per l'instutut, les professionals de l'ASSIR Cerdanyola-Ripollet, l'Ajuntament de Ripollet i l'equip Salut i Escola dels Centres d'AssistŔncia PrimÓria de Ripollet. El CAP 2 Cerdanyola-Ripollet tambÚ ofereix el servei de Tarda Jove, de forma presencial els dimecres de 15 a 20 h, al telŔfon 93 594 22 18, a mÚs d'un xat en lÝnia amb les llevadores, cada dia laborable a la tarda.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal