fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 25 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
'Recupera la inspiració' és el lema de la 6a Caminada sense fum -Esport- 31/05/2019

Aquest dissabte 1 de juny se celebrarà a Ripollet la 6a Caminada sense fum, que enguany porta per títol 'Recupera la inspiració', que és el lema escollit per a la XIX Setmana sense fum, que se celebra del 25 al 31 de maig. L'objectiu d'aquestes iniciatives és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

'Recupera la inspiració' és el lema de la 6a Caminada sense fum -Imatge 1-'Recupera la inspiració' és el lema de la 6a Caminada sense fum -Imatge 2-

La Caminada sense fum s'emmarca dins del Programa d'Atenció Primària sense Fum (www.paspf.cat) i el Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (www.pafes.cat) i està organitzada per l'Ajuntament de Ripollet i el personal mèdic i d'infermeria dels centres d'atenció primària de Ripollet, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Promoure hàbits saludables en família
Aquesta caminada va néixer ara a 6 anys, com una activitat comunitària oberta a totes les edats, destinada a la lluita contra el tabaquisme i amb l'objectiu de convertir-se en un referent pel que fa a la promoció d'hàbits saludables, especialment pel que fa al foment d'espais lliures de fum, d'una bona alimentació i de la pràctica d'activitat física.

Començarà a les 9 del matí, amb el lliurament de dorsals i aigua al Pavelló Joan Creus. Tot seguit es realitzaran uns estiraments, dirigits pel dr. Mampel, i a les 9.30 h s'iniciarà el recorregut, que passarà per la rambla dels Pinetons, l'avinguda de Maria Torras, el Parc dels Pinetons, el camí de la Serra, el Mas Duran, la Ctra. Ripollet-Montcada, el carrer de la Granja i l'avinguda del riu Ripoll, fins arribar al PAME. A mig camí es farà una altra activitat dirigida d'estiraments, a càrrec del dr. Mampel. En arribar-hi, es lliurarà una bossa commemorativa, aigua i fruita a tots els participants. Es dóna la circumstància que el mateix 1 de juny al matí se celebra la Festa de cloenda de l'Esport Escolar i s'espera molta afluència de públic i un gran ambient al Poliesportiu Municipal.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal