fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Societat- 10/04/2019

La PAH Cerdanyola-Ripollet ha organitzat un acte per reivindicar l'habitatge digne durant la campanya electoral, davant de la sucursal de Bankia de la rambla de Sant Jordi. Ho ha fet una comissió liderada per Antonio Rosa, que ha anunciat que la PAH apel·larà als partits polítics perquè "es comprometin a posar fi als desnonaments, augmentin el parc públic d'habitatges i a que no augmenti l'emergència habitacional".

La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Imatge 1-La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Imatge 2-La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Imatge 3-

Aquestes demandes formaran part d'un "pla de xoc", que també demanarà canvis en la legislació que obligarien "als grans fons d'inversió a oferir lloguer social i a les administracions a relaxar les unitats de convivència, tant per impagament d'hipoteques, lloguers i ocupació en cas de necessitat". També demanen la nacionalització de Bankia i la conversió de bona part dels seus habitatges en lloguer social, així com la "devolució de les quantitats que la banca rescatada no retornarà en forma d'habitatges", que la portaveu de la PAH Cerdanyola-Ripollet, Conxita Estepa, ha justificat "pel rescat de 60.000 milions d'euros que hem pagat entre tots i que no recuperarem".

Per donar suport a la seva iniciativa, busquen recaptar un milió i mig de firmes per fer una ILP d'habitatge en l'àmbit europeu, per la qual cosa aviat començaran a recollir signatures a Ripollet i Cerdanyola. A més, seguiran fent campanya als carrers "per informar a la ciutadania i avisant a aquells que no es comprometin a fer realitat el dret a l'habitatge digne, que ens tindran davant, denunciant i assenyalant".

Aquesta iniciativa anirà en paral·lel a la campanya contra la criminalització de l'ocupació, anomenada "Viure no és delicte", que es va presentar el passat dimecres, 3 d'abril.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal