fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 28 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Societat- 10/04/2019

La PAH Cerdanyola-Ripollet ha organitzat un acte per reivindicar l'habitatge digne durant la campanya electoral, davant de la sucursal de Bankia de la rambla de Sant Jordi. Ho ha fet una comissiˇ liderada per Antonio Rosa, que ha anunciat que la PAH apelĚlarÓ als partits polÝtics perquŔ "es comprometin a posar fi als desnonaments, augmentin el parc p˙blic d'habitatges i a que no augmenti l'emergŔncia habitacional".

La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Imatge 1-La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Imatge 2-La PAH apel·la als partits polítics per assegurar l'habitatge digne en campanya electoral -Imatge 3-

Aquestes demandes formaran part d'un "pla de xoc", que tambÚ demanarÓ canvis en la legislaciˇ que obligarien "als grans fons d'inversiˇ a oferir lloguer social i a les administracions a relaxar les unitats de convivŔncia, tant per impagament d'hipoteques, lloguers i ocupaciˇ en cas de necessitat". TambÚ demanen la nacionalitzaciˇ de Bankia i la conversiˇ de bona part dels seus habitatges en lloguer social, aixÝ com la "devoluciˇ de les quantitats que la banca rescatada no retornarÓ en forma d'habitatges", que la portaveu de la PAH Cerdanyola-Ripollet, Conxita Estepa, ha justificat "pel rescat de 60.000 milions d'euros que hem pagat entre tots i que no recuperarem".

Per donar suport a la seva iniciativa, busquen recaptar un miliˇ i mig de firmes per fer una ILP d'habitatge en l'Ómbit europeu, per la qual cosa aviat comenšaran a recollir signatures a Ripollet i Cerdanyola. A mÚs, seguiran fent campanya als carrers "per informar a la ciutadania i avisant a aquells que no es comprometin a fer realitat el dret a l'habitatge digne, que ens tindran davant, denunciant i assenyalant".

Aquesta iniciativa anirÓ en paralĚlel a la campanya contra la criminalitzaciˇ de l'ocupaciˇ, anomenada "Viure no Ús delicte", que es va presentar el passat dimecres, 3 d'abril.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal