fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Ripollet Cultiva't apropa l'horta ecològica als més joves -Medi Ambient- 25/03/2019

El programa compta amb tres jornades de treball col·laboratiu i un esmorzar a l'horta social

Aquesta setmana torna el Ripollet Cultiva't, una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient per tal de difondre l'horta ecològica entre la ciutadania. El programa d'activitats compta amb la col·laboració de la cooperativa Jardinet i dels nois i noies del Programa TAP d'horta de l'Institut Lluís Companys. També hi participen els nois i noies que estan realitzant el curs d'horta ecològica del Tastet d'oficis del Patronat Municipal d'Ocupació. Enguany, la major part de les activitats estan dirigides als més joves.

Ripollet Cultiva't apropa l'horta ecològica als més joves -Imatge 1-Ripollet Cultiva't apropa l'horta ecològica als més joves -Imatge 2-Ripollet Cultiva't apropa l'horta ecològica als més joves -Imatge 3-

El programa compta amb tres jornades de treball col·laboratiu amb infants i joves, la primera de les quals ha tingut lloc aquest matí a l'escola bressol La Verema. La cloenda del Cultiva't serà una botifarrada a l'horta social del Molí d'en Xec, el pròxim divendres, 29 de març, a partir de les 10 h.

Programa d'activitats:

- 25/03/2019- Jornada de treball col·laboratiu. JARDINET SCCCL amb noies i noies del curs del Tastet d'oficis (horta ecològica) del Patronat Municipal d'Ocupació i nens de l'escola Bressol "La Verema". A l'escola bressol La Verema.
- 27/03/2019- Jornada de treball col·laboratiu. JARDINET SCCCL amb noies i noies de l'Institut Lluís Companys (Programa TAP d'horta) i alumnes d'infantil de l'escola Gassó i Vidal. A l'escola Gassó i Vidal.
- 29/03/2019- Botifarrada. Amb brasa per torrar pa, verdures i/o el que vulguin compartir els hortolans. A les 10 h. A l'horta social del Molí d'en Xec. Més informació al correu electrònic mediambient@ripollet.cat.
- 10/04/2019- Jornada de treball col·laboratiu. JARDINET SCCCL amb noies i noies de l'Institut Lluís Companys (Programa TAP d'horta) i nois i noies de L'Institut Cavall Bernat (Terrassa). A l'horta social del Molí d'en Xec.

A les imatges podeu veure alguns exemples de treball col·laboratiu, com un taller de realització de jardineres amb pneumàtics reciclats i un altre amb palets reciclats i un taller de realització d'un parterre també amb pneumàtics.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal