fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri -Societat- 22/03/2019

La Gresca celebra els seus 25 anys amb una festa que començarà el divendres i s'allargarà fins al dissabte, al parc Massot. Es faran un grapat d'activitats per a totes les edats, però l'accent es posa a les veïnes i veïns del Pont Vell. En una entrevista a la revista InfoRipollet, les coordinadores de la Gresca, Marta Buxó i Graci Mora, van assegurar que la festa és "sobretot pel barri".

La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri  -Imatge 1-La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri  -Imatge 2-La Gresca celebra els seus 25 donant protagonisme al barri  -Imatge 3-

La celebració començarà el divendres a les 17 h, amb un manifest per part de la gent gran, seguit per jocs de fusta gegants i contes per adults, de la mà de Contes de Momo. A partir de les 19.30 h, Diables de Ripollet impartirà un taller de foc. La festa s'allargarà fins a la nit, amb concerts joves de R.I.S.A., Akantoide i Lil Russia & Jahzzmvn.

El dissabte, la festa seguirà a partir de les 12 h, amb una cercavila que recorrerà els carrers del barri del Pont Vell, amb l'Associació Rythm'n'Moyo i Gegants de Cerdanyola. Tot seguit, a les 12.30 h, l'associació Cerdanyola Lindy Hoppers organitzarà un Vermut & Swing. Un dels punts principals arribarà a les 14 h, amb el concurs de paelles.

A la tarda, a les 16.15h, el grup de teatre de La Gresca farà un esquetx de teatre, i tot seguit es faran jocs i tallers infantils. La festa acabarà a les 18.30 h amb un gran pastís d'aniversari i una bufada d'espelmes.

Des de La Gresca, es recorda que tant pel dinar de germanor com per a participar al concurs de paelles, cal fer una inscripció prèvia. Per més informació, consulteu el programa de la festa.

A.B.


Icona Fitxer PDF - 0,46 Mb - ripollet-com-entrevista-gresca-0119.pdf 

AGENDA

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada

Directes de Sam Viu: Fredy Fresquet & Alex Thomas

Trobades amb l'art: Tour per les galeries d'art de Barcelona

Lliurament de premis del concurs fotogràfic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal