fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 26 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Aquest dissabte torna la campanya de recollida de joguines 'Donem joc' -Societat- 14/12/2018

L'Ajuntament de Ripollet i Protecció Civil posen en marxa, aquest dissabte, la campanya de recollida de joguines Donem joc. El punt de recollida s'ubicarà la rambla de Sant Jordi, davant del Centre Cultural, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. El dia 22 de desembre, a la mateixa hora i al mateix espai, hi haurà una altra jornada de recollida.

Aquest dissabte torna la campanya de recollida de joguines 'Donem joc' -Imatge 1-Aquest dissabte torna la campanya de recollida de joguines 'Donem joc' -Imatge 2-

Les joguines, que no poden ser peluixos, han de ser noves o seminoves, no bèl·liques i no violentes. En el moment de fer la donació de la joguina, els voluntaris entregaran un tiquet que es podrà bescanviar per una altra joguina al Mercat d'intercanvi, un espai que es va estrenar l'any passat i on es van intercanviar 175 joguines.

El Mercat d'intercanvi tindrà lloc dissabte 29 de desembre, a la plaça del Molí, i obrirà les seves portes de 10.30 a 13.30 h. Durant el matí, també s'ha programat una xocolatada i activitats infantils. En cas de pluja, el Mercat es muntarà a l'escola Anselm Clavé.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal