fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'AFA Pinetons crida a la participació contra el decret de menjadors -Societat- 15/11/2018

L'AFA Pinetons, una de les afectades per l'aplicació del decret de menjadors del departament d'Ensenyament, ha volgut cridar a la participació a la concentració que convoca el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) el dissabte, 17 de novembre, a la plaça Universitat de Barcelona. La manifestació reclama que s'inverteixi el 6% del PIB en educació que contempla la LEC, i també s'exigirà un nou decret de menjadors que inclogui la gestió per part de les AMPA.

L'AFA Pinetons crida a la participació contra el decret de menjadors -Imatge 1-

En el seu comunicat, han volgut transmetre la seva preocupació per la falta de garanties que ofereix l'esborrany del decret actual, especialment pel que es refereix a l'habilitat de les AMPA per decidir com es fa la gestió d'aquest servei. Segons l'associació, un 30% de les AMPA es fa càrrec d'aquest servei, una gestió que paguen directament les famílies a canvi d'una garantia de qualitat. Aquest model de finançament no correspon al nou decret, que contempla la cessió del servei a macro empreses com Serhs, que s'encarregarien de diverses escoles.

L'AFA Pinetons demana suport per evitar la pèrdua d'activitats, tallers i espais que es duen a terme durant l'hora de l'esbarjo del menjador, a més de la reducció de plantilla i la falta de control de les AMPA durant els processos de selecció de personal. També preveuen una major falta de transparència entre l'empresa i els familiars dels alumnes. El decret suposaria una pèrdua per a l'Escola Pinetons, no només per la impossibilitat de gestionar el menjador, sinó per la possible degradació o desaparició de serveis com les activitats extraescolars o el casal.

A.B.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal