fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'AFA Pinetons crida a la participació contra el decret de menjadors -Societat- 15/11/2018

L'AFA Pinetons, una de les afectades per l'aplicació del decret de menjadors del departament d'Ensenyament, ha volgut cridar a la participació a la concentració que convoca el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) el dissabte, 17 de novembre, a la plaça Universitat de Barcelona. La manifestació reclama que s'inverteixi el 6% del PIB en educació que contempla la LEC, i també s'exigirà un nou decret de menjadors que inclogui la gestió per part de les AMPA.

L'AFA Pinetons crida a la participació contra el decret de menjadors -Imatge 1-

En el seu comunicat, han volgut transmetre la seva preocupació per la falta de garanties que ofereix l'esborrany del decret actual, especialment pel que es refereix a l'habilitat de les AMPA per decidir com es fa la gestió d'aquest servei. Segons l'associació, un 30% de les AMPA es fa càrrec d'aquest servei, una gestió que paguen directament les famílies a canvi d'una garantia de qualitat. Aquest model de finançament no correspon al nou decret, que contempla la cessió del servei a macro empreses com Serhs, que s'encarregarien de diverses escoles.

L'AFA Pinetons demana suport per evitar la pèrdua d'activitats, tallers i espais que es duen a terme durant l'hora de l'esbarjo del menjador, a més de la reducció de plantilla i la falta de control de les AMPA durant els processos de selecció de personal. També preveuen una major falta de transparència entre l'empresa i els familiars dels alumnes. El decret suposaria una pèrdua per a l'Escola Pinetons, no només per la impossibilitat de gestionar el menjador, sinó per la possible degradació o desaparició de serveis com les activitats extraescolars o el casal.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal