fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 9 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Els parcs dels Mestres i Rizal ja tenen paviment sintètic -Urbanisme- 12/07/2018

Aquesta setmana, han finalitzat les tasques de remodelació del parc dels Mestres i de l'espai de jocs infantil del parc Rizal. Les obres, que s'han executat en un període de dos mesos i han tingut un cost de 82.000 €, han consistit en la instal·lació de paviments sintètics de 230 m² al parc dels Mestres i 110 m² al Rizal. Aquest tipus de terra millora la seguretat dels nens i nenes que utilitzen l'espai infantil.

Els parcs dels Mestres i Rizal ja tenen paviment sintètic -Imatge 1-Els parcs dels Mestres i Rizal ja tenen paviment sintètic -Imatge 2-Els parcs dels Mestres i Rizal ja tenen paviment sintètic -Imatge 3-

Aquesta actuació materialitza el projecte "Parcs segurs, infants il·lesos", el qual va formar part dels pressupostos participatius del 2017. Els i les alumnes de l'Institut Lluís Companys responsables del projecte van proposar la instal·lació de llosetes de cautxú reciclat i acolorit a dos espais de jocs infantils dels parcs municipals. Aquesta setmana, el grup de joves, acompanyat del regidor de Parcs i Jardins, Ramiro Moldes, visitava el parc dels Mestres per valorar el resultat del seu projecte.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal