fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
"Trump in Ripo" guanya la 11a edició del Concurs de Curts Express -Joventut- 09/07/2018

El pati del Casal de Joves va acollir el passat dissabte, 7 de juliol, el Concurs de Curts Express. Van ser 5 els grups participants, els quals van haver de fer el seu curt durant el mateix dia seguint tres consignes: un objecte, que era una gàbia d'hamster; una frase, "el que fem en la vida té el seu eco en l'eternitat" i de temàtica de ciència ficció. El primer premi va ser per "Trump in Ripo" i el segon i tercer premi van anar a parar a "Dos tios muy hámsters" i "El origen del planeta de los hámsters", respectivament.

"Trump in Ripo" guanya la 11a edició del Concurs de Curts Express -Imatge 1-"Trump in Ripo" guanya la 11a edició del Concurs de Curts Express -Imatge 2-"Trump in Ripo" guanya la 11a edició del Concurs de Curts Express -Imatge 3-"Trump in Ripo" guanya la 11a edició del Concurs de Curts Express -Imatge 4-

Per participar a l'11a edició del Concurs de Curtmetratges Express, tots els participants havien de presentar-se, a les 9.30 h, al Centre Cultural, per fer la inscripció, el mateix 7 de juliol. Allà mateix es feien públics els elements obligatoris que havien d'aparèixer al curtmetratge. Les obres havien de ser d'un màxim de 3 minuts i s'havien de gravar en unes hores, ja que, per entrar a concurs, els curts s'havien d'entregar el mateix dia, de 17.30 a 19 h. Pel que fa al concurs Made in Ripo, aquest va quedar desert, ja que només es va presentar un curt.

M.F.

Font de les fotografies: Regidoria de Joventut.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal