fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 23 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
S'intercanvien prop de 200 joguines dins la campanya "Donem joc" -Serveis socials- 03/01/2018

El Centre Cultural ha acollit aquest matí el primer mercat d'intercanvi de joguines dins el programa "Donem joc", organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i Protecció Civil. S'han repartit uns 175 tiquets per recollir joguines.

S'intercanvien prop de 200 joguines dins la campanya "Donem joc" -Imatge 1-S'intercanvien prop de 200 joguines dins la campanya "Donem joc" -Imatge 2-S'intercanvien prop de 200 joguines dins la campanya "Donem joc" -Imatge 3-S'intercanvien prop de 200 joguines dins la campanya "Donem joc" -Imatge 4-

La campanya de recollida de joguines d'enguany ha volgut potenciar l'intercanvi de joguines, des d'una perspectiva "menys consumista". Així, els nens que van portar joguines als punts de recollida habilitats, van rebre un tiquet que els ha permès avui obtenir-ne una altra del mercat d'intercanvi. La ciutadania ha respost positivament fent les seves aportacions i inclús sense necessitat de rebre'n. La regidora de Serveis Socials, Reyes Múñoz, explicava que "hi ha hagut famílies que han portat més d'una joguina i que, en canvi, només s'han quedat un tiquet per fer l'intercanvi". Durant la jornada, els infants i les famílies han pogut gaudir d'una xocolatada i contacontes.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal