fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 24 de novembre del 2017 -Comunicació- 24/11/2017

Avui, començarem l'Info entrevistant el regidor de Mobilitat i transport públic Fran Sánchez, per fer un repàs de les últimes iniciatives que s'han posat en marxa. Parlarem delS punts de recàrrega de cotxes elèctrics, de les noves targetes d'autobús i del projecte de millora del carrer de Balmes.

Info de la setmana: 24 de novembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 24 de novembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 24 de novembre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 24 de novembre del 2017 -Imatge 4-

Reyes Muñoz, regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, i la tècnica del departament Sílvia Garriga, ens presentaran els actes que s'han preparat per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones.

Tot seguit, coneixerem els dos projectes ripolletencs finalistes al 4t concurs d'idees innovadores per a reptes socials del Consell Comarcal: Ripolab Hacklab, amb Jorge Pérez, i el càtering social de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola, amb Manel Navarro.

A la segona hora, parlarem amb Helena Rodríguez, membre del col·lectiu popular L'Aresta, sobre refugiats i la trobada crítica "Migrant la-ment", que han preparat per a aquest diumenge. L'AMPA de l'Institut Palau Ausit també ha triat diumenge per recaptar fons per La Marató de TV3 d'enguany. La seva presidenta, Ana Rosa Castillo, i la secretària, Rosa Gilabert, ens presentaran les activitats que han organitzat.

Acabarem, donant els últims detalls del Survival Zombie de demà amb el responsable de comunicació de World Real Games, David Moreno.

I com sempre, durant el programa, coneixerem altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: Fran Sánchez, regidor de Mobilitat i Transport públic; Reyes Muñoz, regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, i Sílvia Garriga, tècnica del departament; Manel Navarro i Pepi López, membres de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola; Ana Castillo, presidenta, i Rosa Gilabert, secretèria, de l'AMPA IES Palau Ausit.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal