fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
El Survival Zombie torna a Ripollet aquest dissabte -Joventut- 24/11/2017

Demà a la nit, des de les 23 h i fins a les 6 h de la matinada, tindrà lloc el 2n Survival Zombie a Ripollet. El punt de "check-in" estarà situat a l'escola Enric Tatché (cal entrar pel camí de la Serra) i és on els participants han de recollir, abans del joc, el 'Welcome pack', amb un mapa, la cartilla i el mocador que els identifica com a jugadors. Els supervivents podran fer el "check-in" a partir de les 17:30  h i els zombis a partir de les 19 h. Es podrà fer el registre durant tota la nit i hi haurà entrades d'última hora, segons han informat des de l'organització de l'esdeveniment.

El Survival Zombie torna a Ripollet aquest dissabte  -Imatge 1-

El Survival Zombie és un joc de rol en el qual els participants es converteixen en zombis o en supervivents i que tindrà com a escenari els carrers de Ripollet. La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) i el Gremi d'Hostaleria, amb el suport de l'Ajuntament, han estat els impulsors d'aquesta nova edició del joc.

El Survival Zombie torna després de l'èxit que va tenir l'any 2015 al municipi. World Real Games (WRG) és l'empresa encarregada de l'esdeveniment. Fins al moment s'han venut 1.600 entrades. Qui estigui interessat encara pot adquirir la seva entrada amb descompte als comerços de la Unió de Comerciants que siguin punts de venda autoritzats. L'altra opció és comprar l'entrada al web habilitat.

Hi haurà 7 punts segurs, espais on s'atura el joc i els participants poden descansar, que s'ubicaran en bars i restaurants i la consumició serà obligatòria. WRG aposta per jocs sense violència i 00, és a dir, sense alcohol ni cap substància estupefaent. De fet, si es detecta un jugador consumint-ne, serà automàticament eliminat del joc.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal