fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 20 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Vaga General a Ripollet. Serveis mínims, afectació i actes -Societat- 02/10/2017

La Taula per la Democràcia, que formen els principals sindicats, així com entitats socials i sobiranistes, han convocat a la Vaga General a Catalunya per aquest dimarts, 3 d'octubre, en protesta per la repressió policial al referèndum del passat diumenge i en defensa dels drets fonamentals. A Ripollet, s'hi han adherit l'Ajuntament i els seus patronats, la Unió de Comerciants i la Federació d'Hostaleria i Restauració, entre altres. També pot haver incidència especialment a ensenyament, la sanitat pública i als transports. Així mateix, s'han anulat totes les activitats culturals organitzades tant per l'Ajuntament com entitats.

Vaga General a Ripollet. Serveis mínims, afectació i actes -Imatge 1-

Serveis mínims de l'Ajuntament
L'Ajuntament ha declarat serveis mínims per als serveis essencials d'atenció al públic, serveis socials, sanitat, mercat, brigada i informàtica. La Policia Local no fa vaga perquè li ho prohibeix la Llei de les Policies Locals de Catalunya.

Concentració a les 12 hores
La Taula del Sí i el Pacte Local pel Referèndum convoquen a la ciutadania a concentrar-se a la plaça de Pere Quarts a les 12 del migdia, "en la defensa de la democràcia i de rebuig als fets de violència policia de diumenge, 1 d'octubre, per part dels cossos de seguretat de l'Estat". D'altra banda, hi ha una segona concentració convocada a les 18 h a la plaça del Molí. Seguidament, a les 19 h, la Societat Coral El Vallès organitza una actuació reivindicativa a la plaça de Pere Quart. Cantarà i tocarà l'Oda a l'Alegria, himne de l'ONU i símbol de pau i germanor.

PODEN SEGUIR LA DARRERA HORA DE LA VAGA A LES XARXES INFORIPOLLET A FACEBOOK I TWITTER.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal