fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis -Societat- 13/06/2017

Aquest diumenge, 11 de juny, al matí molt veïns que passejaven per la rambla de Sant Jordi es van quedar bocabadats davant d'una imatge gens habitual. Un grup de motards feien espetegar els tubs d'escapament de les seves motos al bell mig de la rambla, mentre al seu costat els acompanyaven un grup d'avis i àvies en les seves cadires de rodes. Es tractava d'una activitat social i solidària endegada pel club de moters Redrum Motorcycle Club España, format íntegrament per veïns de Ripollet. Els membres de Redrum MC España van convidar a esmorzar a una vintena d'avis i àvies de la residència d'avis del carrer del Calvari a la cafeteria Massamara.

El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 1-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 2-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 3-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 4-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 5-

El club Redrum MC España va néixer a Ripollet a finals del mes de març d'enguany. Es tracta de la secció Barcelona-España d'aquest club de motards arrelat als Estats Units i fundat a Nova York. De fet, els representants nord-americans del club van venir a Ripollet per a la cita, ja que els ripolletencs són el primer club associat a Redrum MC de tot Europa. El seu grup de suport són els Lions on the Road. En total, són un total de 20 persones dividides entre els dos grups de moters.

Vessant solidari
Òbviament, es tracta d'un club de motards, que cada diumenge organitzen una sortida en moto, a Girona, Lleida, etc. Però els seus fundadors també li han volgut donar un vessant solidari amb accions com la d'aquest diumenge. "El nostre objectiu és fer somriure als avis, als nens malalts de càncer i, en general, a la gent que està patint", explica Alghali, president de Redrum MC España. "Som gent treballadora i el poc que tenim ho volem compartir amb la gent que li falta", indica Alghali. Fa unes setmanes, el club va fer una petita ruta per Ripollet, Cerdanyola i Montcada repartint entrepans i ampolles d'aigua entre les persones que viuen al carrer. El seu pròxim projecte és anar a l'Hospital del Taulí per donar joguines als infants que hi estan ingressats per malaltia. "No deixem de ser un MotoClub, però també volem fer accions humanitàries i solidàries", explica el president de Redrum MC. Aquest diumenge, van poder treure un somriure a les persones grans de la residència d'avis, convidant-los a aquest esmorzar, escoltant-los i fent-los companyia durant tot el matí.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal